Categorie archief: Keuken

Badkamer, plafondplinten en keukentegels

De verbouwing is weer een (klein) stukje opgeschoten. Zo zijn de stukadoors weer  langsgekomen om plafondplinten te maken en het laatste stuk boven de keukenkastjes te stucen. Gelukkig was dit het laatste bezoekje. Het resultaat mag er zeker wezen.

538 539 540

 

 

 

 

De loodgieter is begonnen met de laatste loodjes in de badkamer. Hij heeft het toilet, de badkraan, het doucheputje en de douche kraan gemonteerd. Morgen wordt de kast er in gezet en later wordt het geluidssysteem geïnstalleerd.

545 543 544

 

 

 

 

Ook de keuken is bijna klaar. Vorige week hebben we keukentegels uitgezocht en gekeken of ze bij de kleur van de keuken pasten. We hebben gekozen voor een mengelmoes van vierkante tegels in verschillende bruintinten. Deze week is de keukenmuur aan beide kanten betegeld.

551 553 556

 

 

 

 

Morgen wordt er nog een mooie antraciet voeg gesmeerd en kan er worden geverfd.

Tegels, lampen en keuken

En zo is er weer een maand voorbij waarin héél veel is gebeurd!

Op zolder hebben we de deuren alvast ingehangen. Er moet nog wel een spat verf op, maar dat is van latere zorg. Ook is van de ruimte onder de ramen een opbergruimte gemaakt door er een schuifkastensysteem van te maken en zijn er planken in de kast gemaakt. Op de opbergzolder is laminaat gelegd en is er een lampje opgehangen. Er is gelijk gretig gebruik van gemaakt door de huiskamer lampen en andere spullen er op te gooien. Verder is de onderkant van de trap gestuct waardoor alles er nu nét wat strakker uitziet.

491 492 486

 

 

 

 

We hebben buitenlampen voor zowel voor als achter gekocht. Voorom is er een schemerschakelaar in gebouwd waardoor de lamp alleen aangaat als het donker is. Handig!

489 490 487

 

 

 

 

Verder heb ik de wandcontactdoosjes voor het netwerk gemonteerd, is er een kast om de vloerverwarmingspomp gemaakt en is de badkamer, het toilet en schuur betegeld.

494 499 505

 

 

 

 

En dan nog het mooiste, de keuken is geplaatst! Vorige week zaterdag werden er een heleboel dozen bezorgd, waarna de keuken op maandag en dinsdag is gemonteerd. We vinden dat het resultaat er zeker mag zijn! Uiteindelijk is alles met karton afgedekt om beschadiging te voorkomen.

508 517 531

 

 

 

 

In het foto album zijn meer foto’s te zien.