Badkamer, plafondplinten en keukentegels

De verbouwing is weer een (klein) stukje opgeschoten. Zo zijn de stukadoors weer  langsgekomen om plafondplinten te maken en het laatste stuk boven de keukenkastjes te stucen. Gelukkig was dit het laatste bezoekje. Het resultaat mag er zeker wezen.

538 539 540

 

 

 

 

De loodgieter is begonnen met de laatste loodjes in de badkamer. Hij heeft het toilet, de badkraan, het doucheputje en de douche kraan gemonteerd. Morgen wordt de kast er in gezet en later wordt het geluidssysteem geïnstalleerd.

545 543 544

 

 

 

 

Ook de keuken is bijna klaar. Vorige week hebben we keukentegels uitgezocht en gekeken of ze bij de kleur van de keuken pasten. We hebben gekozen voor een mengelmoes van vierkante tegels in verschillende bruintinten. Deze week is de keukenmuur aan beide kanten betegeld.

551 553 556

 

 

 

 

Morgen wordt er nog een mooie antraciet voeg gesmeerd en kan er worden geverfd.