Beton gestort

Vandaag is het beton voor de vloer gestort. Eerst is het bouwstaalnet op het piepschuim geplaatst. Hierbij werd rekening gehouden met het kruipluik in de berging. Je moet ten slotte onder de vloer kunnen, mocht dat ooit nodig zijn. Het beton is binnen de bekisting op het bouwstaalnet gestort waarna het drogen kan beginnen. Al dat leuks ziet er dan als volgt uit:

238 240 242

 

 

 

 

Zoals je op de foto’s kunt zien is de buurman op nummer 18 ook al flink opgeschoten. Zo krijgen we al een beeld hoe het er ongeveer uit gaat zien. De kalkzandstenen zijn in ieder geval al besteld (en betaald…) en komen als het goed is morgen binnen!

1 thought on “Beton gestort

  1. Hans Helmerhorst

    Jongens ga lekker door zo. Jullie mogen hier trots op zijn. Maar neem wel een groot afvoerputje want Monique heeft erg lang haar. Je bent gewaarschuwd. en gewaarschuwd mens telt voor twee, Barry

Reacties plaatsen niet mogelijk.