Maandelijks archief: januari 2014

Badkamer, deuren, kasten en vooruitzichten

Een nieuwe maand, een nieuwe update!

De badkamer en het toilet zijn klaar! De douchecabine, wastafel en geluidsinstallatie zijn in de badkamer gezet. In het toilet is de WC pot en het fonteintje aan de muur gemonteerd. Een kleine tegenvaller is dat de kast, die we er bij hadden bedacht niet meer in de badkamer past, tenzij je bij binnenkomst je buik wilt inhouden. We hebben dus besloten deze niet te gebruiken. Dus, als iemand nog een badkamer kast wil overkopen… šŸ™‚

564 565 566

 

 

 

 

De kasten zijn ook geplaatst. In de slaapkamer hebben we een antraciete kast laten plaatsen met een spiegel in het midden. In de kleine kamer hebben we een soortgelijk model, alleen zonder spiegel en in de kleur “Ivoor”.

577 575 576

 

 

 

 

De opdek deuren die we bij het huis kregen zijn allemaal weg gedaan. Hiervoor in de plaats hebben we massief houten deuren genomen. Deze zijn begin januari ingehangen. Het resultaat is een stuk mooier!

578 580 597

 

 

 

 

In het schuur is ook een hoekkast geplaatst. Het is de bedoeling hier een droger, wasmachine en koelkast in komen. Ook moest er genoeg plaats zijn voor tuinspullen, bierkratten en andere rommel.

588 589 591

 

 

 

 

Naast al het grote werk is er nog een buitenlamp gemonteerd en is het resterende elektrawerk afgewerkt.

582 584 586

 

 

 

 

Het plan is om begin april te verhuizen. De schilders zijn nu lekker bezig. Vanaf volgende week kan het behang aan de muur. Verder komen er nog 3 rolluiken aan de voorkant en moeten we nog gordijnen, jaloezieƫn, een PVC vloer en vloerbedekking uitzoeken. Als dat gedaan is kunnen de meubels er in en kan de grote schoonmaak beginnen!