Maandelijks archief: oktober 2013

De gang zit er in!

De vorige keer dat ik iets schreef over de voortgang van ons huis is alweer meer dan een maand geleden! Het werd dan ook weer hoog tijd voor een nieuwe update. Er is namelijk weer heel wat werk verricht. Inmiddels zijn we na twee weekjes Marmaris weer helemaal uitgerust. Terwijl wij in het zonnetje lagen werd er gewoon verder geklust šŸ™‚

Onder het keuken- en schuurraam zijn er door mijn vader zwarte raamdorpels gemetseld en zijn er op het achterstraat deurmagneten gemonteerd om de deuren open te houden. Ook is er een verhoging gemaakt voor de wasmachine en droger. De elektra is vrijwel af, waardoor het plafond dicht kon worden gemaakt. In het plafond moeten nog enkele spots worden geplaatst. Hierna kan hij worden meegestuct.

393 394 398

 

 

 

 

De badkamer is ook lekker opgeschoten. Alle leidingen zijn in de muur verwerkt en het bad en de WC spoelbak zijn aan de vloer en muur gemonteerd. Op de vloer zijn betonstaalnetten neergelegd, waar de buizen van de vloerverwarming op rusten. Verder zijn in de muur de benodigde gaten gemaakt voor het badkamer audio systeem.

418 423 412

 

 

 

 

Ook in de gang, huiskamer, keuken en de schuur is vloerverwarming neergelegd. Zo is er alleen nog een CV plaat aan de voorkant van het huis en in de gang nodig. Voor de zekerheid wordt er later in de schuur ook nog een CV plaatje onder het raam bevestigd. Op het achterstraat is ook een mooie poort ingezet.

428 429 433

 

 

 

 

Verder is er tijdens onze vakantie ook nog een mooie poort geplaatst en is het glas in het keukenraam gezet.

432 415 416

 

 

 

 

Nu is het de bovenste verdieping aan de beurt. Er is al een begin gemaakt aan de opbergzolder. Er zijn wandjes neergezet en de nodige voor bereidingen voor de elektra zijn al gedaan.

438 439 441

 

 

 

 

Volgende keer een update over het storten van de vloer!